评分5星,满分5星

Awesome

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.17)。 

评分5星,满分5星

Väldigt användbar ändå, även om den enligt utvecklaren är "koko och kass". (Fantastisk självdistans där!)

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.17)。 

评分5星,满分5星

Fungerar utmärkt

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.17)。 

评分5星,满分5星

Många tack till Göran för allt jobb han lagt ner. Jag har ordlistor på många språk installerat i FireFox och förutom den engelska så är detta den bästa.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.17)。 

评分5星,满分5星

Riktigt bra ordlista som lever upp till det den lovar!

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.16)。  对这个附加组件,此用户曾发表过1个评价

评分5星,满分5星

Härligt att du rest dig ur askan just nu när man inte längre kan installera osignerade addons! Hellre än "koko" lista än ingen alls!

Nu ska jag bara hitta ersättare för min andra oumbärliga addons som inte längre funkar :(

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.16)。 

评分3星,满分5星

Can you remove the Finnish one? or at least make an option to remove it, it's really annoying to have a dictionary in the list which you never use.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.15)。 

The extension does not contain any Finnish dictionary. It contains two different Swedish dictionaries. The sv_FI version is actually better for most users.

评分5星,满分5星

As an Ancient Brit with over 50 years in Sweden I tend to get a bit shaky in my Swedish. This dictionary helps to keep me on the right track. As Göran says - it is not 100%, but then NO dictionary is. For me it is 'suverän' and I would recommend it hearitly - even to Swedes.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.12)。 

评分5星,满分5星

Den här är, ärligt talat, bättre än något annat svenskt rättstavningsprogram som jag har använt. Den känner till fler ord, som andra program felaktigt pekar ut som fel. Den är helt enkelt mer träffsäker. RIKTIGT bra gjort Göran!!!

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.5)。 

评分5星,满分5星

Kan inte leva utan den.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.3)。 

评分5星,满分5星

En välgjord och korrekt ordlista är ett oumbärligt verktyg, även för den som anser sig ha god förmåga i svenska språket. Den Svenska Fria Ordlistan löser uppgiften med spetsbetyg. Bra jobbat.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.2)。 

评分5星,满分5星

Utmärkt och stort tack! Du borde lägga in en Bitcoin eller någon annan Alt-coin adress så man kan donera enkelt!

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.0)。 

En positiv recension är värd mer än donationer. Tack ichiy!

Det bästa sättet att stöda ordlistan är annars att de användare som har förbättringsförslag hör av sig till utvecklarna via adressen [email protected] .

评分5星,满分5星

Femm skärnor!!!

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(1.0)。 

评分5星,满分5星

Mycket bra att ha en svensk ordlista till Firefox.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(0.1)。 

评分5星,满分5星

Funkar.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(0.1)。 

评分5星,满分5星

Grymt att ha en svensk ordlista. Om inte enbart för att slippa göra dumma misstag i svenskan, så även för att slippa att få en vägg av rött när man råkar skriva på svenska ett tag (jo, det går att slå av rättstavning, men ändå).Skamligt att folk klankar ned på en privatperson som genomför ett ideellt projekt.Skulle det vara möjligt att som användare bidra med ord till ordlistan? Typ genom github med version control och allt? Självklart måste ju någon kontroll av kvalité ske, men det skulle kunna vara ett fungerande sätt att låta ordlistan växa och förbättras.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(0.1)。 

Visst, man borde kanske skapa en sådan kollaborativ ordlista. Man skulle t.ex. kunna kalla den för "Den stora svenska ordlistan". Med hjälp av ett specialdesignat versionshanteringssystem för mikrodata vore det lätt för ett stort antal personer att samarbeta med ordlistan och undan för undan bygga upp information om ordklasser, böjningsformer, sammansättningsegenskaper m.m. Efter några år skulle man då ha fått ihop tillräckligt mycket material för att det ska vara praktiskt användbart i en stor mängd olika tillämpningar förutsatt att projektets initiativtagare lägger ner ett ofantligt arbete på att korrekturläsa, rätta och komplettera materialet samt bearbeta det för respektive tillämpning. Problemet är att denna idé helt bortser från den mänskliga naturen. Den skulle definitivt inte fungera i Sverige. Det skulle ju räcka med att t.ex. Svenska Akademiens ständige sekreterare viskade orden "helt koko" för att mobilisera alla större svenska medier. Aftonbladet skulle skriva att ordlistan är "knäpp", Svenska Dagbladet att den är "kass", SVT skulle ha mysprogram som förklarar att den lär ut felaktigt språk. Därefter lär SVT:s Kulturnytt utlysa en tävling om att hitta knäppaste orden i ordlistan, och för säkerhets skull låter de någon medarbetare lägga in ett antal felaktiga ord i den öppna ordlistan för att resultatet ska bli kul underhållning. Sedan skulle kanske många bloggare följa efter och förlöjliga den och uppmana till ytterligare sabotage genom att helt enkelt fylla den med nonsensord. Hundratals människor skulle följa denna uppmaning. Alla seriösa medhjälpare till ordlistan skulle tappa sugen och försvinna.

Eller har jag en alltför pessimistisk syn på svenska folket?

评分5星,满分5星

Oavsett vad de döps till, är alltid Görans ordlistor väldigt bra. Jag kan dock hålla med föregående recensent om att just det här namnet nog bör bytas mot ett annat, tydligare dito.

Men jag är mer än nöjd med själva produkten och ger den fem (5) oförgängligt skinande stjärnor.

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(0.1)。 

评分5星,满分5星

Jag har använt tidigare versioner av Den stora svenska ordlistan och det blir bara bättre och bättre. Namnet på denna ordlista kan tyckas lite tveksam till en början, men som Göran skriver så visar den väl på vad den faktiskt är. Ger den fortfarande 5+, skulle inte klara mig utan :)

这个评论是针对附加组件的一个早期版本的(0.1)。