Рейтинг 5 из 5 звёзд

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.9). 

Рейтинг 4 из 5 звёзд

This addon is unsigned yet.

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.9). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.9). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.9). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.8). 

Рейтинг 4 из 5 звёзд

I PAPARE VËLLA

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Excelente

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Exelente

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 4 из 5 звёзд

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 4 из 5 звёзд

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.1). 

Рейтинг 5 из 5 звёзд

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Это отзыв для предыдущей версии этого дополнения (1.6.3).