Firefox user 41a9c9

自己紹介

開発者情報
タイトル Firefox user 41a9c9
ユーザー登録日 10月 27, 2017
開発したアドオンの数 0個のアドオン
この開発者のアドオンの平均評価 まだ評価されていません

自分のレビュー

Diccionario ortográfico valenciano

5 つ星中 5つの評価を受けています

Gracies per el diccionari en València. Encara que molta gent es queixe de que es un frau i que no seguix el "Valencià Normatiu", este diccionari no està fet per aficionats. El RACV te més de 100 anys de existència i els integrants son alt prestigi acadèmic que sabran més que nosatres.

El problema es que en l'actualitat el AVL fundat en el 2008 i es qui mana. Els Valencians som la conya, la rialla dels demés.

Malauradament hi ha que seguir les regles del AVL si vols "escriure correctament".

--------------

Gracias por el diccionario en Valenciano. Aunque mucha gente se queje de que es un fraude y no sigue el "Valenciano normativo", este diccionario no esta hecho por aficionados. El RACV tiene más de 100 años de existencia y los integrantes son de alto prestigio académico, que sabrán mas que nosotros.

El problema es que en la actualidad el AVL, fundado en el 2008 y es quien manda. Los Valencianos somos la coña, la risa de los demás.

A nuestro pesar hay que seguir las reglas del AVL si quieres "escribir correctamente"

これは以前のバージョン (2.2.0.1-typefix) についてのレビューです。  このユーザーはこのアドオンについて 過去に 1 件のレビュー を書いています。

Diccionario ortográfico valenciano

5 つ星中 3つの評価を受けています

Gracies per el diccionari en València. Encara que molta gent es queixe de que es un frau i que no seguix el "Valencià Normatiu", este diccionari no està fet per aficionats. El RACV te més de 100 anys de existència i els integrants son alt prestigi acadèmic que sabran més que nosaltres.

El problema es que en l'actualitat el AVL fundat en el 2008 es qui te la batuta, aixina q

これは以前のバージョン (2.2.0.1-typefix) についてのレビューです。